dr. med., spec. radiologije

Sunčana Žuteković

Sunčana Žuteković dr.med spec. radiologije, rođena je 1973. godine u Križu u kojem je završila osnovnu školu. Upisuje II. gimnaziju u Križanićevoj ulici u Zagrebu, koju završava s izvrsnim uspjehom. Zbog ljubavi prema ljudima, znanju i napretku, odmah nakon završetka gimnazije, upisuje Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom fakulteta educira se i na klinikama u Stuttgartu uz proeuropske smjernice.

Nakon položenog državno-stručnog ispita, zapošljava se u ordinacijama obiteljske medicine doma zdravlja Ivanić-Grad, u kojima stječe izvrsno iskustvo rada na terenu na angažmanima vezan u HMP, gdje provodi jedan dio svojeg rada i kao voditeljica iste. S obzirom da joj je velika ljubav bila radiologija, nastavlja daljnju edukaciju te velik dio specijalističkog staža odrađuje u KB Sestre Milosrdnice u Zagrebu uz specijalistički postdiplomski studij, a preostali dio na drugim kliničkim bolničkim centrima u Zagrebu.

Tijekom specijalizacije bavi se uzv, rtg, CT i MRI dijagnostikom, s prioritetnim djelovanjem na području uzv dg.

U međuvremenu, postaje voditeljica Ispostave Dugo Selo, Doma zdravlja Zagrebačke županije, u kojoj kao voditelj odjela za uzv i rtg dijagnostiku, implementira prema EU standardima i nadstandard uzv dijagnostiku te uz nabavku MMG uređaja digitalizira radiološku službu.

Za postignute rezultate rane dijagnostike u medicini na području Grada Dugog Sela, nagrađena je i Godišnjom nagradom Grada Dugog Sela za 2013. god., a za sveukupne rezultate i Priznanjem za izvrsnost na razini Republike Hrvatske za 2015. i 2016. godine.

Tijekom studija i specijalizacije, sudionik je i predavač na brojnim predavanjima, okruglim stolovima, te kao autor ili koautor stručnih članaka i znanstvenih radova. Prioritetna aktivnost joj je uzv dijagnostika.

Sunčana Žuteković
Poliklinika Atria Youtube
Odaberite svog liječnika
Profesionalan tim liječnika specijalista te magistara i doktora znanosti
Naš tim čine vrhunski liječnici i sestre koji prate najsuvremenije trendove, kontinuirano se stručno usavršavaju i ulažu u razvoj naše poliklinike kako bi pacijentima ponudili samo najefikasnije i najnaprednije metode dijagnostike, liječenja i prevencije.