dr. med., spec. ginekologije i opstetricije

Natalija Beljo

Natalija Beljo, spec.ginekologije i opstetricije rođena je 1976. godine u Zagrebu gdje je završila osnovnu i srednju farmaceutsku školu. Od malih nogu ima afinitet liječiti, stoga 1995. godine upisuje Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Na fakultetu se rađa ljubav prema ginekologiji te nakon diplome koju je stekla 2001. godine i završenog pripravničkog staža 2002. godine, 10 mjeseci volontira na ginekologiji DZ Dugo Selo s dr. Evom Jendriš Škrljak. Specijalizaciju iz ginekologije i opstetricije započinje 2003. godine na KB Merkur. Za vrijeme specijalizacije naviše zanimanja polaže u ambulantni rad s pacijenticama. Specijalistički ispit polaže 2008. godine te se odlučuje na primarnu razinu zdravstvene zaštite žena kako bi pacijentice pratila kroz sve faze njihovih života, te kako bi na razini primarne zdravstvene zaštite omogućila pacijenticama maksimalnu skrb bez odlaska u bolnicu. 2008. godine s radom započinje i Ordinacija Beljo u kojoj slijedećih devet godina doktorica Beljo radi kao ginekolog na razini primarne zdravstvene zaštite žena. 
Kontinuirano se i stručno usavršava, polaže poslijediplomski tečaj prve kategorije iz 4D uzv, tečaj hitnih stanja u ginekologiji i opstetriciji, poslijediplomski tečaj prve kategorije dijagnostike i liječenja poremećaja mokrenja, posjećuje mnogobrojne kongrese vezane za područje i problematiku primarne razine zaštite. Zbog sve učestalijih abnormalnosti na vratu maternice s kojima se susreće u svojoj ordinaciji, završava i usavršavanje iz kolposkopije. 

Od 2009. do danas, u suradnji s Crvenim križem Dugo Selo održava predavanja osmim razredima osnovne škole na temu spolnosti, a 2016. godine pod pokroviteljstvom MZSS-a predavanja su proširena i za roditelje. 

Kako bi svojim pacijentima pružila još više, nakon devet godina rada u ambulanti odlučuje se na otvaranje privatne poliklinike u kojoj će svojim pacijentima i sugrađanima ponuditi vrhunske usluge medicinskih specijalističkih pregleda s dijagnostikom za cijelu obitelj.

Natalija Beljo
Poliklinika Atria Youtube
Odaberite svog liječnika
Profesionalan tim liječnika specijalista te magistara i doktora znanosti
Naš tim čine vrhunski liječnici i sestre koji prate najsuvremenije trendove, kontinuirano se stručno usavršavaju i ulažu u razvoj naše poliklinike kako bi pacijentima ponudili samo najefikasnije i najnaprednije metode dijagnostike, liječenja i prevencije.