univ. mag. med., spec. ginekologije i opstetricije

Dr. Gordana Planinić-Radoš

Dr. Gordana Planinić-Radoš, univ. mag. med., spec.ginekologije i opstetricije, subspecijalist humane reprodukcije, rođena je u Njemačkoj gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je 2002. godine, a 2003. polaže stručni ispit. Od 2004. do 2009. godine specijalizirala je ginekologiju i porodništvo u KB Merkur, a 2012. godine završava poslijediplomski specijalistički studij Ultrazvuk u ginekologiji i opstetriciji na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Završila je niz poslijediplomskih tečajeva I. kategorije iz područja ginekološke minimalno invazivne kirurgije, Kurt Semm, Hysteroskopie Hands-on Workshop für GynäkologInnen, Schloss Seggau in der Steiermark, Austrija, Workshop od diagnostic and operative hysteroscopy, UKC Maribor, Slovenia.

2012.godine upisuje doktorski studij Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. 2015. godine postaje subspecijalista ginekološke endokrinologije i humane reprodukcije.

U proteklih 10 godina više puta boravi na studijskim usavršavanjima u vodećim klinikama u Njemačkoj. Područje njezinog posebnog interesa je minimalno invazivna kirurgija, ginekološka endokrinologija i humana reprodukcija.

Dr. Gordana Planinić-Radoš
Poliklinika Atria Youtube
Odaberite svog liječnika
Profesionalan tim liječnika specijalista te magistara i doktora znanosti
Naš tim čine vrhunski liječnici i sestre koji prate najsuvremenije trendove, kontinuirano se stručno usavršavaju i ulažu u razvoj naše poliklinike kako bi pacijentima ponudili samo najefikasnije i najnaprednije metode dijagnostike, liječenja i prevencije.