dr. med., spec. interne medicine, subspec. kardiologije

Darko Vujanić

Našu novu kardiološku ordinaciju vodi Darko Vujanić, dr. med. – specijalist internist, subspecijalist kardiologije koji dolazi iz KB Merkur.

Rođen je 1982. godine u Zagrebu. Nakon završetka gimnazije, 2000. godine redovno upisuje Medicinski fakultet u Zagrebu koji završava 2006. godine u roku.

Stručni ispit polaže nakon odrađene godine stažiranja, a u KB Merkur dolazi kao specijalizant interne medicine. Specijalizaciju nakon četiri godine polaže s izvrsnim uspjehom. Od 2011. godine kao internist radi na Kardiologiji KB Merkur s najužim područjem interesa na UZV srca. Odmah nakon završetka specijalizacije upisuje subspecijalizaciju iz kardiologije u trajanju od dvije godine te od 2015 godine radi kao internist i kardiolog.

Ultrazvukom se bavi još od četvrte godine studija medicine, a kroz godine stekao je iskustvo stručnjaka iz područja UZV srca u 2D, UZV s Dopplerom, TDI (Tissue Doppler Imaging) i ST (Speckle Tracking UZV srca). Ergometrija i holteri svakodnevica su mu u radu s pacijentima.

Darko Vujanić
Poliklinika Atria Youtube
Odaberite svog liječnika
Profesionalan tim liječnika specijalista te magistara i doktora znanosti
Naš tim čine vrhunski liječnici i sestre koji prate najsuvremenije trendove, kontinuirano se stručno usavršavaju i ulažu u razvoj naše poliklinike kako bi pacijentima ponudili samo najefikasnije i najnaprednije metode dijagnostike, liječenja i prevencije.