dr. med., spec. urolog

Jurica Vuković

Dr. Vuković koji nam dolazi s Odjela za urologiju KB Merkur u Zagrebu studij medicine završio je 2001. godine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Pripravnički staž odradio je u KB Dubrava. Nakon položenog stručnog ispita 2004. godine zapošljava se kao odjelni liječnik na Dijabetološkom odjelu Sveučilišne klinike za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovac. Od 2008. do 2013. radi kao specijalizant urologije na KB Merkur. Tijekom nastave specijalističkog poslijediplomskog studija iz urologije 2011. i 2012. godine i EUREP 2012. tečaja u Pragu veliki interes posvetio je andrologiji te daljnjem usavršavanju u tom dijelu grane urologije koja je u stalnom razvoju. 2017. završava poslijediplomski doktorski studij biologije naPMF-u Zagrebu.

Stipendija Menarini fondacije 2017.g. omogućila mu je pohađanje internacionalnog sastanka u Rimu-Napredni tečaj liječenja bubrežnih kamenaca.

U daljnjem specijalističkom usavršavanju pažnju je usmjerio na modernu andrologiju: hormonalno liječenje muške neplodnosti, hormonalnu kontracepciju, nadomjesnu steroidnu terapiju kod androgene deficijencije, anti-ageing prehranu, suplemente u prehrani kod neplodnosti te bihevioralnu terapiju. Savjetovanje kod problema plodnosti i seksualne disfunkcije.

Jurica Vuković
Poliklinika Atria Youtube
Odaberite svog liječnika
Profesionalan tim liječnika specijalista te magistara i doktora znanosti
Naš tim čine vrhunski liječnici i sestre koji prate najsuvremenije trendove, kontinuirano se stručno usavršavaju i ulažu u razvoj naše poliklinike kako bi pacijentima ponudili samo najefikasnije i najnaprednije metode dijagnostike, liječenja i prevencije.